Welke Trainingen biedt Masters in SketchUp aan?

Is SketchUp nieuw voor jou of ben je al een ervaren gebruiker, we kunnen je helpen jouw gewenste resultaat te realiseren! 

Met Masters in SketchUp kunnen we iedereen helpen nog meer te realiseren met SketchUp. Hiervoor bieden we een zeer uitgebreid gamma van opties aan. 

Dit vanaf de eerste stappen tot het worden van een echte SketchUp Master.

Met ruim 17 jaar ervaring in het verzorgen van SketchUp trainingen, verbeteren we onze trainingen op regelmatige basis en passen we die ook aan aan de evolutie van de markt.

Waarmee we jou kunnen helpen, is door je te leren hoe je dubbel werk en tijd kan besparen.

Wat onze filosofie is en hoe wij naar de toekomst kijken met de veranderingen die op ons afkomen, ontdek je in deze video.

Gratis online SketchUp workshops!

Wil jij beter, sneller en efficiënter werken?

Wat als SketchUp hierin een nog belangrijkere rol kan spelen dan je je vandaag kan voorstellen?

Wil je je klant eindelijk een grotere meerwaarde bezorgen dan hij verwacht, zonder hier meer tijd aan te besteden?

Wat als SketchUp je kan helpen om meer in minder tijd te doen?

Wil jij dat de mensen waarmee jij werkt (aannemers/leveranciers) het liefst met jou werken omdat jij hen de beste en de duidelijkste plannen en documentatie bezorgt?

Wat als SketchUp je hierbij kan helpen?

Wil je liefst alles binnen 1 programma / oplossing kunnen realiseren om zo mogelijk dubbel tekenwerk te vermijden?

Wat als je met SketchUp de gehele oplossing al in handen hebt? 

Dit zijn de training die we vandaag aanbieden.

De trainingen die we aanbieden

  • Kennismaking

  • De SketchUp 2 Daagse (basis) training

  • LayOut (basis) training

  • Render trainingen

  • Skalp plugin training

  • Sector specifieke/workflow training

  • SketchUp Mastery Traject

  • LightSpeed Traject

Om jou het beste resultaat te laten realiseren met SketchUp, vinden wij het heel belangrijk dat we kunnen starten bij de juiste basis. En dit staat los van het feit of je nu al wel of nog geen ervaring hebt. 

We zien zoveel SketchUp gebruikers die frustraties oplopen bij het gebruik van SketchUp en dit heeft in vele gevallen te maken met het niet correct gebruiken van SketchUp, en meest voorkomend, het ontbreken van de juiste workflow bij het opbouwen van een project.

Dat is de hoofdreden dat we steeds starten bij de basis!

De basis - waar iedereen start.

Kennismaking: Is 1 dag live training (2 avonden of middagen) die tot doel heeft om gebruikers die nog geen ervaring hebben met SketchUp, de basiskennis en het gebruik van de tools aan te leren. 

Deze training is specifiek bedoeld voor mensen die nog geen SketchUp gebruiken en willen ontdekken wat SketchUp is en wat het voor hen kan betekenen.

Als vereiste om te kunnen deelnemen heb je geen voorgaande kennis nodig. Je hoeft ook nog geen gebruik te maken van SketchUp Pro. Wanneer je deelneemt aan deze training, is het de bedoeling zich voor te bereiden door het bekijken van enkele video tutorials.

Ontdek meer details over onze kennismakingstraining

De SketchUp 2 Daagse (basis) training: Dit is een 2 daagse live training waarbij we vooral focussen op het praktisch gebruik van SketchUp. Tijdens deze 2 dagen is het de bedoeling om zoveel mogelijk te oefenen onder begeleiding. Voor men kan deelnemen aan deze 2 daagse moet men ofwel de kennismaking gevolgd hebben of anders dient men aan te tonen voldoende basiskennis te hebben. Daarom moet men eerst een online gedeelte doorlopen om nog meer inzicht te krijgen in het gebruik en de functies van de tools in SketchUp.

De 2 daagse training bestaat dus eigenlijk uit 3 dagen training, waarvan +/-1 dag zelfstudie video's als voorbereiding en dan de 2 dagen live training.

Deze training wordt klassikaal gegeven met maximaal 4 deelnemers.

Ontdek het specifieke aanbod van de 2 daagse SketchUp training hier.

LayOut (basis) training: Dit is een training waar we je de in en outs van Layout gaan laten ontdekken. Het doel is om een presentatie dossier van een project te realiseren en zo Layout onder de knie te krijgen. De training bestaat dus uit 2 delen en is in totaal 2 dagen.1 dag live training en hier gaat dan eveneens +/- 1 dag online zelfstudie aan vooraf. Het online gedeelte bestaat uit het bekijken van video tutorials. Nadien volgt er een dag live training waar we focussen op de workflow tussen SketchUp en LayOut en het belang van het creëren van templates in SketchUp en LayOut. Op die manier kan er veel tijd bespaard worden per project. Vereiste voor het volgen van deze LayOut Training is dat je de basistraining gevolgd hebt.

Deze training wordt klassikaal gegeven met maximaal 4 deelnemers. 

Ontdek hier meer details over onze LayOut  training.

SketchUp + LayOut (basis) training.: De SketchUp 2 daagse + LayOut bieden we ook aan in een pakket. Dit zijn dan in totaal 5 dagen training, +/- 2 dagen zelfstudie als voorbereiding + dan 3 dagen live training. Dit vormt dan de ideale basis voor geavanceerde of workflow trainingen in de toekomst.

Deze training wordt klassikaal gegeven met maximaal 4 deelnemers en kan eveneens op een 1 op 1 basis gevolgd worden. Op die manier kunnen we de training in 4 dagen afwerken (2 dagen zelfstudie + 2 dagen live).

Ontdek het specifieke aanbod van de SketchUp + LayOut training hier.

Render training: Er bestaan meerdere render oplossingen voor SketchUp zoals bijvoorbeeld SU Podium, Enscape, Vray en Lumion. Afhankelijk van de door jou gekozen render oplossing hebben we ook aangepaste training. 

Voor Su-Podium, Enscape en Lumion bieden we een 1 dag live training aan enkele malen per jaar. We bieden deze trainingen ook aan als video tutorials op basis van zelfstudie.

Ontdek hier het specifieke aanbod voor SU-Podium, Enscape en Lumion (klik op de link van de gewenste render oplossing).


Gevorderde trainingen.

Na het volgen van de basis trainingen helpen we je graag verder op het pad naar SketchUp Mastery met onze gevorderde trainingen. Daar waar de basis trainingen een vast programma hebben, zijn onze gevorderde trainingen vooral gebaseerd op jouw specifieke vragen, workflow en het resultaat dat je wenst te realiseren. 

Wanneer je de basis trainingen niet bij ons hebt gevolgd en we daarom moeilijk kunnen evalueren of je basiskennis toereikend is, kunnen we in samenspraak een voorstel doen waarbij je voor de aanvang van een gevorderde training een stuk online zelfstudie doorloopt van 1 dag, waarbij we je een review gegeven van onze basis workflow in SketchUp en LayOut alsook de workflow tussen SketchUp en LayOut, dit noemen we ‘SketchUp Get Aligned’ 

Skalp training: Skalp is de missing link tussen SketchUp en Layout als je mooi gevulde snedes met patronen wil. Skalp automatiseert wat je standaard in LayOut veel tijd zou kosten als je arceringen of patronen op je snedes wil. Eens je Skalp hebt ingesteld en het verwerkt hebt in je templates, dan doet het veel werk automatisch voor je, zonder dat je er iets van merkt!

De training bestaat uit online video tutorials. Verder is er ook een 30min online call voorzien om je te ondersteunen bij de implementatie van Skalp alsook om je vragen te beantwoorden.

Sector specifieke/workflow training: Elke sector heeft zijn eigen specifieke werkwijzen/workflow, behoeften en uitdagingen. Deze trainingen duren 1 dag en zijn zeer specifiek gericht op de door jou gekozen sector. Er wordt hier zeer sterk gefocust op de beste workflows alsook op hoe je bepaalde uitdagingen die je zal tegenkomen, best kan aanpakken. We bieden zeer specifieke trainingen aan zoals voor bouwkundig tekenen, interieurontwerp, tuinontwerp, houtbouw, metaalbouw, eventsector, ...

Hieronder vallen onze specifieke trainingen voor SmartWorks, CabN8 en GardN8.

Wanneer we de specifieke training voor jouw sector nog niet in onze portfolio hebben, zullen we die voor jou creëren.

Trimble Connect training: Wanneer je samenwerkt met andere mensen, is de kans groot dat je bestanden heen en weer stuurt met Wetransfer of gelijkaardige diensten.

De kans is groot dat jij je bestanden vandaag in een Dropbox, OneDrive of andere cloud opslag service bewaart.

Maar wist je dat je bij je SketchUp Pro Subscription gebruik kan maken van Trimble Connect voor onbeperkte opslag?

Trimble Connect is het cloud samenwerkings/BIM platform van SketchUp/Trimble wat je leven en samenwerken met anderen een heel stuk makkelijker en manageable kan maken.


Volledige begeleiding.

Wanneer je bereid bent het SketchUp Eco systeem te omarmen en alles met SketchUp te gaan doen, dan kan jij ook een SketchUp Master worden!

In het SketchUp Mastery traject nemen we je een jaar mee op sleeptouw om SketchUp maximaal te gaan inzetten voor jouw activiteit en het best mogelijke resultaat te realiseren voor jezelf en natuurlijk voor je klant.

Als jij echt bereid bent om in je eigen potentieel te investeren, dan hebben we als top of the bill ons ‘LightSpeed traject!’ 

SketchUp Mastery Traject: Het SketchUp Mastery traject is het samenbrengen van alle trainingen die we aanbieden tot 1 geheel. We starten bij de basis SketchUp-LayOut en daarna wordt het traject geheel aangepast aan jou en samen met jou gecreëerd. 

Naast de basis trainingen bevat het traject de render training (uitgezonderd voor Vray). 

2 Dagen workflow training en de Trimble Connect training (wanneer deze niet voor je van toepassing is, wordt het een extra dag workflow training).

En zullen we je voor een jaar begeleiden met online calls die je kan inplannen op regelmatige basis om je tussentijdse vragen te beantwoorden.

Het Mastery Traject bevat in totaal 9 dagen training.

LightSpeed Traject : Een SketchUp Master worden kan een groot verschil betekenen voor je activiteit. Niet alleen dat je je werk sneller kan realiseren maar ook dat je mooie en kwalitatieve dingen voor je klanten gaat creëren.

Het LightSpeed traject is het SketchUp Mastery Traject op steroïden. Hierbij bieden we nog 3 dagen extra (workflow) training op basis van jouw specifieke noden.

Je business/onderneming is meer dan SketchUp alleen. We kunnen je ook bijstaan om je business beter en sneller te laten groeien. En dat kan door jou als persoon te laten groeien.

Peter, de medeoprichter van Masters In SketchUp, is naast ondernemer eveneens actief in het begeleiden van andere ondernemers. En dit door hen te laten groeien zowel als persoon als hun onderneming en dit met ‘Alchemists In Business’. Peters uitgangspunt is, “Ondernemen is persoonlijke ontwikkeling eerst”. Een business kan niet groeien zolang de ondernemer eerst niet zelf groeit.

Met het LightSpeeds traject  gaan we het beste combineren van 2 werelden, SketchUp Mastery en Alchemists in Business.

Ontdek hier meer ivm het LightSpeed Traject.

We kunnen natuurlijk veel vertellen.

Je kan het beter met je eigen ogen zien!

Getuigenissen

Hilde De Rore

De Interieurdokter

"... tijdswinst en efficiëntie zijn zo belangrijk. En hoe nog professionelere voorkomen..."

Ontdek wat andere over Masters In SketchUp vertellen.

Wij kunnen je helpen efficiënter te werken en meer te realiseren